Dipsizgöl İlkokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için, eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için, Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için, çevremize de eğitim vermek için, severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için, geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.10
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz taşıma merkezidir.Kapatılan YEŞİLTEPE-1,YEŞİLTEPE-2,BIÇKIYANI,YENİYURT,ÇAMLICA,MURATBEY köy Okullarının öğrencileri taşıma yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - müdür 0530 973 55 96

WEB - https://dipsizgolio.meb.k12.tr

Adres - DİPSİZGÖL KÖYÜ SAĞLIK MEVKİİ SAĞLIK KÜME EVLERİ NO 17 KAYNAŞLI / DÜZCE

Yerleşim Yeri - Dipsizgöl Köyü Sağlık mahallesi No17 Kaynaşlı /DÜZCE

Adres - DİPSİZGÖL KÖYÜ SAĞLIK MEVKİİ SAĞLIK KÜME EVLERİ NO 17 KAYNAŞLI / DÜZCE

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kaynaşlı ilçesine 14 km, Düzce iline 29 km, Bolu iline 27 km´dir.Karayolu asfalt (Köy yolu D-100 yoluna 4 km mesafede asfalt yol). Okulumuz öğretmenleri Bolu, Düzce ve Kaynaşlıdan araçlarıyla git gel yapmaktadır.